logo

Welkom op de website van Keymolen Coaching

KEYMOLEN COACHING is gestart in 2005 en werkt ten dienste van de bedrijven in binnen- en buitenland, waar vooral de bedrijfsleiders en hun managers beroep doen op mijn expertises: verbale communicatie, coaching en coachend leiderschap, sales- en managementadvies. Mijn naam is Diane Keymolen. Alle trainingen zijn zelf ontwikkelde trainingen met open inschrijvingen. Het is eveneens mogelijk om deze trainingen te organiseren binnen uw bedrijf. 

NIEUW! Tussen Keymolen Coaching en Cyres Center bestaat er een vruchtbare samenwerking. Cyres is een internationale organisatie voor Business en Personal Development. Uw bezoek aan de website geeft u alle informatie over onze gedeelde passie en ons dienstenpakket. Het verschil tussen andere organisaties en kiezen voor een tussenkomst van het Cyres Team, is dat u snel en doelgericht vordert door de unieke combinatie van onze zelfontwikkelde trainingen en daarbij gebruik te maken van onze zelfontwikkelde technologie. 

Cyres werkt hoofdzakelijk voor multinationals maar is tevens erkend dienstverlener voor de kmo-portefeuille, pijler opleidingen en voor de pijler coaching. Dit betekent voor u dat u geniet van een korting van 40%. Wij informeren u graag over deze interessante subsidiemaatregel. 

NIEUW! Keymolen Coaching en Runtime Services bundelen hun krachten als loopbaan begeleiders. Raadpleeg de VDAB website en koop uw Loopbaancheques waardoor u 4 uur individuele coaching krijgt per cheque. Het is een misvatting te denken dat u een probleem moet hebben met uw werkgever om deze cheque te gebruiken. Aarzel niet om ons te contacteren, wij informeren u graag. Iedereen die in de laatste twee jaar, 12 maanden gewerkt heeft in dienstverband of als zelfstandige, heeft hier recht op. 

Elk verkennend gesprek wordt u niet in rekening gebracht en is zonder verdere verplichtingen. Heeft u een specifieke vraag dan helpt een telefoontje u aan een snel antwoord. Ik ben dagelijks voor u bereikbaar op het nummer +32 (0) 479 877 021.  


Dienstenpakket Keymolen Coaching:

PERSONAL COACHING
Met personal coaching wordt hier bedoeld een reeks individuele gesprekken rond een bepaald thema. In functie van het doel en de hoogdringendheid van de situatie, stel ik u een traject voor van 5 tot 10 coachgesprekken met een tussentijd van één tot twee weken. Ik aanvaard uw Loopbaancheques die u aankoopt bij VDAB voor 40 euro en inruilt voor vier uur coaching. 

DE KRACHT VAN DE VORM 
De manier waarop u communiceert, is van kapitaal belang. In deze communicatietraining verbinden we de essentie van verschillende succesvolle communicatiemodellen tot een eenvoudig driestappenmodel. Met deze training verhoogt u van de kwaliteit van uw verbale (en non-verbale) communicatie en bent u in staat om te communiceren voorbij je eigen wijze.

DE FLEXIBILITEIT VAN INHOUD 
Coaching is een begeleidingsvorm maar ook een mentaliteit. Deze Coachopleiding werd opgebouwd in twee delen. Uw certificering voor 'de kracht van de vorm' is uw basis en daarna sluit u aan bij 'de flexibiliteit van inhoud'. Hier leert u het vak Personal Coaching volgens de competenties beschreven in de  Internationale Coach Federatie, om uw eigen praktijk op te starten of om te gebruiken in alle 1-op-1 gesprekken zoals bijvoorbeeld in mediation, sales, human resources enzovoort. 

DE KUNST VAN OVERTUIGEN
Uw leiderschapsstijl bepaalt voor een zeer groot deel de motivatie en het ziekteverzuim van uw mensen. Voor deze training Coachend Leiderschap volgt u eerst 'de kracht van de vorm' en sluit u daarna aan bij 'de kunst van overtuigen'. We werken volgens het Mindgames Competentiemodel en maken de verbinding met uw persoonlijke ontwikkelpunten waardoor u en uw mensen groeien. 


U bent hier: > Home / Keymolen Diane / Visie / Contact